Annat T-shirt

1 Comment

Det finns en överrock-t-shirt, inte till försäljning, men det gjordes några få exemplar en gång för några år sedan. Här syns skönsjungande Björn till höger iklädd detta exklusiva plagg. Vit tröja och vit bas, ursnyggt. Loggan är gammal, föreställande fem snygga män, ovanpå detta står det Överrock med en 30-tals font. Snyggt så det förslår men passar inte till den musik vi spelar, vi spelar ju rock inte smör. Förhoppningsvis kommer snart en svart svettig t-shirt men nya Överrock-loggan.

One Response to “T-shirt”

  1. hasse Says:

    Hallå eller!?
    Har aldrig sett en sån… Ännu mindre har jag en… Var får man en sån?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/8/3/b/overrock.se/httpd.www/wp-content/themes/dreamline/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.