Archive for the ‘Spelningar’ Category

Spelningar Ljugarn (Gotland360) 15 sep 2014

0 Comments

Omslagsbild20131030D

I ett tält fem meter från havet. 360+ cyklister käkade grillat och lyssnade på oss 🙂

 

Spelningar Queen Wictoria 20 nov 2009.

0 Comments

Just det, en fredagsspelning! Kom och lyssna, dansa om man så vill och svinga en bägare!

Spelningar Pubspelning 10/10 Queen Victoria!

1 Comment

Just det, den 10:e oktober spelade vi på Queen Victoria på Drottninggatan i Uppsala.

 

 

Spelningar Rockfest 2009

0 Comments

overrockNu är det dags igen!

Rockfest i Uppsala C , 2009.

Lady C är ett coverband baserat i Uppsala som funnits i ungefär 6 år. Jelly Bellys ett annat coverband från Uppsala, spelar gör också  Somedays och vi, Överrock.

Missa inte årets Rock-händelse i Uppsala.

 

 
Mat och dryck, trubadurer, massor av fantastisk livemusik.

Baren öppen hela kvällen.
Lördag 18 April, insläpp kl 18-19
Göteborgs Nation, St Larsg. 7, Uppsala

Spelningar Nobelfesten

0 Comments

överrockPå Nobelfesten spelade vi inte men jag hörde att det var ett amatörband som underhöll den kvällen. Så helt omöjligt är det ju inte att vi skulle ha kunnat spela, jag menar, vi är ju också ett amatörband. Nu spelar vi inte rätt sorts musik för en Nobelmiddag, vi spelar rock, men kanske det blir så att musiken anpassas till publiken allt eftersom åren går. I framtiden vill vi ha mera Rock n´Roll på Nobelmiddagen. Vi får se om Nobel-arrangörerna ringer nästa år. Vi har inga höga krav, vi kan äta i köket och vi tackar sällan nej till en spelning

Spelningar Afterski i Fjätervålen

0 Comments

Under några år var vi afterski/rockband i Fjätervålen. Här är några hejdundrande bilder från dessa fester. De låtar som gick hem bäst under dessa veckor var gamla svenska klassiker som 800 grader, Livet är en fest och Staten och Kapitalet.

 

 

 

 

Spelningar Göteborgs Nation

0 Comments

BioTech-fest på Göteborgs Nation och massor med folk. Här var det de gamla svenska klassikerna som passade bäst även om vrålet var som störst när vi spelade Smoke on the Water. Mycket kul spelning, sådana vill vi gärna ha mer av.

Spelningar Katalin

0 Comments

En företagsspelning på Katalin i Uppsala. En mycket bra spelning. Härligt med varsin medhörning i stereo. Det är inte vad vi är vana vid och det gjorde att vi spelade bättre än vi någonsin gjort. Superkul.

Spelningar Rockfest 2006

0 Comments

Vi rockar och dansar in våren mitt i Uppsala City! Damma av danspjucken och stuffa till live musik hela kvällen.

Ingen lång sittning, inga tal, bara mingel, skoj och bra musik.

Deltagande band: MP-band (tjejband, blandad musik), Jelly Bellys (60-, 70-tal pop), Överrock (rock, progg tyngdpunkt 70-tal),   

Lokal: Hantverkarföreningens lokal Uppsala, Nedre slottsgatan 6. Våning 1 rymmer ca 200 pers, våning 2 ytterligare ca 130. På våning 1 kommer banden att spela med dans och  på våning två blir det bar och soft musik. 

Vi som arrangerar är bandmedlemmar med vänner. Biljetter kostar 120:- / st. Kostnaden är självkostnadspris för lokalhyra, utgifter för orkestrarna samt en enkel buffé (mingeltallrik) med välkomstdrink. Det blir ingen alltså ingen sittning. Däremot kommer det att finnas möjlighet att köpa enklare mat under kvällen (typ vickning) + naturligtvis drycker (öl, vin, drinkt). Det kan vara läge för en lätt måltid innan festen. Siktet är inställt på att fylla öronen framför allt!

Program för kvällen: 
19 – 19.30 Gästerna anländer. 
19.30 – 20.00 Liten gemensam aktivitet. 
20.30 – 22.00 MP-band / Jelly Bellys 
22.00 – 23.30 Jelly Bellys / MP-band 
23.30 – 01.00  Överrock 

Klart ni skall komma! Boka biljett av mig, helst två veckor innan festen (8/4). Betalning tar vi emot vid dörren. Vi siktar på ett stort partaj, ca 300 partypolare!

Välkomna önskar Kjell Lundgren